Η ΠΑΣΕΒΕ ΣΤΑ FMΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 904 αριστερά στα FM ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 6-7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
_______________________________________________________
ΕΚΠΟΜΠΗ 22/6/2017

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ


ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
 
Στο πρώτο μέρος συνέντευξη με τον Μπάμπη Μαυροθαλασσίτη μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ, όπου εξηγεί τι σημαίνει ΠΑΣΕΒΕ, τους λόγους που δημιουργήθηκε και το σχέδιο πάλης.
Στο δεύτερο μέρος ακολουθούν 2 συνεντεύξεις , με την Ράνια Καπετανγιώργη πρόεδρο του ΣΜΑΕΘ και μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ και την Γαρυφαλλιά Καλαμαρά πρόεδρο της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με θέμα την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας και τις επιπτώσεις της, στους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους εμπόρους καθώς και  τη ζωή των εργαζόμενων.

________________________________________________________
ΕΚΠΟΜΠΗ 29/6/2017


ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ


ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Στο πρώτο μέρος αναφορά στο 2ήμερο Βαλκανικής-Αντιιμπεριαλιστικής δράσης του ΠΑΜΕ και το μεγάλο Αντιπολεμικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη.Συνέντευξη με τον  Δ.Κιουμουσίδη, μέλος του ΣΜΑΕΘ.
Στο δεύτερο μέρος δύο συνεντεύξεις, με τον Π.Τάτση πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΟΑΕΕ στην Αθήνα και τον Γ.Κουτουνίδη Α' αντιπρόεδρο της ΠΟΣ - ΟΑΕΕ.

_______________________________________________________

ΕΚΠΟΜΠΗ  6/7/2017

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ


ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Στο πρώτο μέρος αναλύεται το μεγάλο θέμα που απασχόλησε τη χώρα και δεν είναι άλλο από τους εργαζόμενους στην αποκομιδή των σκουπιδιών,στους Δήμους.Στη συνέχεια ακολουθεί συνέντευξη με τον Κώστα Μπότσογλου,μέλος του Σωματείου ΕΡΜΗΣ-ΠΟΕΙΑΤΑ και της Επιτροπής Αγώνα Ταξί στη Θεσσαλονίκη, για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων και πιο ειδικά στο χώρο των ταξί, τα προβλήματα που αντιμετωπίχουν οι συνάδελφοι στον κλάδο, καθώς επίσης και στο δεύτερο μέρος στο οποίο παίρνει μέρος και ο Παναγιώτης Μαυρίκης από την Αθήνα, μέλος του ΣΑΤΑ, της ΠΟΕΙΑΤΑ και της Επιτροπής Αγώνα Ταξί.

_______________________________________________________


ΕΚΠΟΜΠΗ  13/7/2017

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ


ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Η εκπομπή ασχολείται με την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας ενόψει της ΑΠΕΡΓΙΑΣ που έχουν κηρύξει οι ταξικές δυνάμεις και τα αγωνιστικά σωματεία -σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων την Κυριακή 16 Ιούλη.Στο πρώτο μέρος καλεσμένη η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων Αθηνά Σπύρου.
Στο δεύτερο μέρος έχουμε δύο καλεσμένους , τον γραμματέα της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσ/νίκης Δημήτρη Μπελλόπουλο και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Νίκο Βουρλάκη .


_______________________________________________________


 ΕΚΠΟΜΠΗ  20/7/2017


ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣΣήμερα η εκπομπή παρουσιάζει δύο θέματα.
Το πρώτο θέμα είναι οι εργαζόμενοι στον Δήμο και ειδικά στην καθαριότητα.Κοντά μας είναι η Σοφία Εξαδακτύλου αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης.Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε και θα συζητήσουμε με την Ηλέκτρα Ραΐζη για την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, την ΟΓΕ, τις δράσεις-τα αιτήματα, τους στόχους που έχει το ριζοσπαστικό κίνημα των Γυναικών.

_______________________________________________________