Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΜΑΕΘ:ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ-Κοινό μέτωπο για την ανατροπή της αντιλαϊκής - φιλομονοπωλιακής πολιτικής





Δώσε το παρών σου στη συγκέντρωση
ΣΑΒΒΑΤΟ 9  ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
6.30 μ.μ. στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Συναδέλφισσα , Συνάδελφε ,
Οι κυβερνήσεις     του χτες  και του σήμερα θερίζουν   όλα  μας  τα κεκτημένα , το δικαίωμα για μια ανθρώπινη ζωή για μας και τις οικογένειές μας. Θα  μείνεις απαθής;;;
 Μας ζητάνε να κάνουμε θυσίες για να έρθει η «ανάπτυξη», η ανάκαμψη της οικονομίας.
Θυσίες από  εμάς τους  μικρούς  και αυτοαπασχολούμενους  επαγγελματίες, τους  εργαζόμενους, τους  συνταξιούχους, τους  νέους  για να θωρακιστούν ακόμη καλύτερα τα κέρδη , οι επενδύσεις  των μονοπωλίων.
Στην ατζέντα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και όλων των κομμάτων που ψηφίζουν μνημόνια  δεν υπάρχουν μέτρα υπέρ μας, αντίθετα  εξυπηρετούν τους  μεγαλοεπιχειρηματίες, τραπεζίτες , εφοπλιστές  δίνοντας τους  φοροαπαλλαγές και  φοροελαφρύνσεις. 
Τρανό παράδειγμα η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας. Το μέτρο είναι κομμένο και ραμμένο υπέρ των συμφερόντων των πολυκαταστημάτων.
Ως κολαούζος  αυτής της πολιτικής, ο εμπορικός σύλλογος Θεσσαλονίκης   καλεί τα εμπορικά καταστήματα να ανοίξουν τις  2 Κυριακές της ΔΕΘ.
Ηχηρό ΟΧΙ από μεριάς μας για την  κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

Δε σιωπούμε ,δε μένουμε  απαθείς. Για να γίνουν τα μνημόνια, η φτώχεια, τα λουκέτα , η ανεργία οριστικά παρελθόν, προϋπόθεση είναι η συμβολή του καθενός  μας  στην οργανωμένη πάλη .

Κανείς μόνος του. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να αποκρούσουμε το ρημαδιό που οδηγούν τη ζωή μας, για να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους και την αντιλαϊκή πολιτική τους. Κοινό μέτωπο με τις αγωνιστικές δυνάμεις των εργαζόμενων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων για την ανατροπή της αντιλαϊκής - φιλομονοπωλιακής πολιτικής.
 
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6:30 μ.μ.                
 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ