Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Ο Λ.ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ3 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στην αυριανή πανελλαδική κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη απηύθυνε ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στην ΕΡΤ 3.
Αναφέρθηκε στην άσχημη επικαιρότητα που
βιώνει η εργατική τάξη τόσο στην Ελλάδας όσο και σε άλλες χώρες. Μια πολιτική που ξεκληρίζει συνταξιούχους, περικόπτει εργασιακά δικαιώματα, τσακίζει τους εργαζόμενους και λαϊκά στρώματα, μαζεύοντας μεγάλο όγκο κεφαλαίου χρημάτων και διαθέτοντάς τον για τα συμφέροντα μονοπωλιακών ομίλων. Παράλληλα στηλίτευσε το γεγονός ότι την ίδια ώρα και αυτή η κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες έχει δηλώσει ότι θα διαθέσει θυσίες του ελληνικού λαού και την ασφάλειά του για να εξοπλιστεί ένας δολοφονικός εξοπλισμός, όπως το ΝΑΤΟ.
«Η Ελλάδα διαθέτει γη και ύδωρ υπόσχεται ακόμα περισσότερα, ό,τι μπορεί για να διευκολυνθεί το πέρασμα των ΝΑΤΟικών δυνάμεων για να μπορεί να σχηματίσει σχεδιασμούς επίθεσης απέναντι σε γειτονικούς λαούς και ακόμα πιο πέρα» σημείωσε.
Ο Λ. Στολτίδης αναφέρθηκε και στη μεγάλη ανταπόκριση τόσο από Συνδικάτα της Ελλάδας όσο και από συνδικαλιστικές οργανώσεις από άλλες χώρες.
«Δεν πρόκειται να δεχθούμε την παραχώρηση εδαφών των χωρών μας για τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς» τόνισε ο Λ. Στολτίδης, προσθέτοντας ότι «αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τα συμφέροντα της εργατικής τάξης».
902.gr